Magánnyomozó Bregenz | Vorarlberg


Pro-Investigations egy független, biztonsági tanácsadásra és magánnyomozásra specializálódott ügynökség. Különböző magánnyomozó szolgáltatásaink segítik ügyfeleinket stratégiai és operatív döntésinek meghozatalában, tevékenységüket érintő kockázatok felmérésében és mérséklésében. Ügynökségünk professzionális üzleti hírszerző, kockázat elemző-tanácsadó és magánnyomozó szolgáltatásokat kínál Önnek, értesülést szerzünk versenytársairól, üzletfeleiről, céljaikról és kapcsolati rendszerükről, felderítjük és az illetékes hatóságokkal együttműködve, megakadályozzuk szellemi termékeinek, védjegyeinek, bevezetett márkáinak hamisítását, jogosulatlan felhasználását, felderítjük, dokumentáljuk a munkahelyi lopásokat, csalásokat.

Követeléskezelés, Adósság visszaszármaztatás

Elege van az ígéretekből? Kintlévőségének visszaszármaztatását szakemberekre bízná?

Bízza kintlévőségeinek behajtását irodánkra és nem fog csalódni. Szakembereink a törvényesség keretein belül, mégis hatékonyan végzik a tartozások visszaszármaztatását.

Irodánk vállalja cégek és magánszemélyek részére tartozások, kintlévőségek hatékony, szakszerű, célirányos és sikerorientált behajtását. Magánnyomozó irodaként megnövelt hatékonysággal kezeljük ügyét, visszaszármaztatási eredményességünk 70% fölött van.

Ne hagyja, hogy más költse az Ön jogos vagyonát!

Eltűnt személyek, tárgyak, értékek felkutatása

Eltűnt rokona, régi ismerőse, barátja, iskolatársa? Esetleg eltűnt adósát szeretné megtalálni? Keres egy személyt, de nem tudja hol van? Szeretne megtalálni valamit, ami az Öné, ami elveszett, esetleg eltulajdonították?

Magánnyomozóink megkezdik az Ön által keresett személy / tárgy felkutatását, így az Ön válláról terhet vesznek le és jelentős időt takarítanak meg Önnek. Mivel munkatársaink több éves / évtizedes szakmai tapasztalattal és kapcsolatokkal rendelkeznek, ezért az ilyen jellegű megbízásokat – amennyiben valós esély van felkutatásukra – rutinszerűen végzik. Ha nem tudja, nincs ideje vagy módja felkutatni a keresett személyt / tárgyat, akkor a legjobb döntés profikra bízni ügyét, akik csak Önnek dolgoznak, az Ön megbízásával foglalkoznak, ellentétben az állami szervek leterhelt, aktákkal elárasztott alkalmazottaival szemben.

Irodánk nem vállal magánnyomozást törvénybe ütköző cselekmények támogatásához.

Személyek, járművek rejtett, leplezett megfigyelése, titkos követése

Szolgáltatásunkkal az Ön által meghatározott személyt ellenőrzés alá vonjuk és a megadott időtől megfigyeljük, tevékenységét – a megbeszéltek szerint – rögzítjük, mozgását számára észrevétlen módon követjük. Megfigyeléssel kaphatjuk meg a lehető legtöbb információt egy adott személy napi / időszakos tevékenységével kapcsolatosan.

Rendelkezünk a feladat végrehajtásához szükséges legmodernebb technikai eszközökkel, gépjárművekkel, magánnyomozó egységeink – a feladat méretéhez igazodva – összehangoltan, profin és diszkréten tevékenykednek országos, vagy akár nemzetközi szinten. Érdeklődve követjük az aktuális technikai fejlesztéseket, törekszünk a legújabb eszközök beszerzésére és rendszerbe állítására, melyek egyúttal munkánkat is megkönnyítik.

Hűtlenség bizonyítása, felderítése, leleplezése

Párja gyanúsan viselkedik párkapcsolatukban? Egyik napról a másikra megváltozott a személyisége? Elképzelhető, hogy egy harmadik személy jelent meg a kapcsolatukban? Úgy gondolja, hogy párja hazudik Önnek, megcsalja, félrelép, de nem tudja bizonyítani?

Minden ok nélkül megváltozott személyiség, ingadozó kedv, furcsa, hirtelen jött nappali, éjszakai kimaradások. Mobil- és számítástechnikai eszközök tartalmának titkolása. Mobiltelefon kikapcsolása, esetleg több telefon használata. A felsoroltak csak elenyésző részét képezhetik annak a ténynek, hogy párja viselkedése egy harmadik, nem kívánt fél felbukkanását igazolja.

Magánnyomozó irodánk megbízásainak jelentős részét képezik a párkapcsolattal összefüggő tevékenységek. Sajnos ritka, hogy egy több éves, évtizedes párkapcsolat ne érkezzen el a monotonitás, a mindennaposság szintjére, amely a párkapcsolati hűtlenség egyik melegágya lehet.

Személyek átvilágítása, Környezettanulmány, Háttérvizsgálat

Hazudik vagy igazat mond? Megbízható vagy sem? Az igazság érdekli egy személlyel kapcsolatosan? Szeretné tudni, hogy ki ő valójában?

Egyesek részben vagy egészben nem azok, akiknek mutatják magukat, titkolják személyük, múltjuk, jelenük egy részét vagy egészét, hazudnak. Ezekről információkat szerezni sokaknak nincs módjuk, lehetőségük, idejük, ezért az információgyűjtést magánnyomozókra bízzák, akik megszerzik azokat az információkat az érintett személlyel kapcsolatosan, amelyekre szükségük van.

Bízza ezt a speciális feladatot irodánk magánnyomozóira, hogy a lehető legtöbb információt tudja meg az érintett személyről.

Számítástechnikai- és mobil eszközök védelme

Védené saját számítógépét vagy mobileszközét az illetéktelenektől? Szeretné tudni, milyen tevékenységeket hajtanak végre az eszközökön, amennyiben kikerülnek az Ön birtokából? Esetleg gyermeke ilyen eszközökön történő tevékenységét szeretné ellenőrizni online vagy visszamenőleg?

Irodánk vállalja számítástechnikai -, illetve mobileszközök biztonsági felülvizsgálatát, melynek szükségére számos okból lehet példát említeni. Rohamos léptekben fejlődő világunkban gyermekeink életük nagy részét laptopokon, mobiltelefonokon, tableteken, asztali számítógépeken élik, legtöbbször ellenőrizhetetlenül. Ismertségeket kötnek, számunkra ismeretlen személyekkel veszik fel és tartanak kapcsolatot. Nem lehetünk mellettük mindig, ezért nem akadályozhatjuk meg, hogy meggondolatlan dolgokat tegyenek.

Szolgáltatásunkkal a gyermek által használt technikai eszköz segítségével tevékenységéről részletes információt tudunk küldeni a szülőknek, legyen szó okostelefonokról (android system), Machintos eszközről, symbiantos készülékekről, Windows operációs rendszerű eszközökről. Segítségünkkel ellenőrizhetik a gyermek technikai eszközön történő tevékenységeit, így elejét vehetik egy későbbi problémának.

Cégen belüli (bűn) cselekmények felderítése

Lopás, csalás, sikkasztás, visszaélés vagy más hasonló negatív esemény történt cégén belül? Fel szeretné kutatni az elkövetőt, esetleg bizonyítani szeretné az általa elkövetett cselekményt? Irodánk vállalja cégen belüli olyan cselekmények felderítését, amelyek negatív hatással vannak a tulajdonosokra, cégvezetőkre, alkalmazottakra nézve. Megbízást vállalunk táppénzcsalások felderítésére, bizonyítására, cégen belüli visszaélések, csalások, lopások felderítésére.

Lokális próbavásárlás személyesen az értékesítő helyeken, ügyfélszolgálati pontokon kerül végrehajtásra elsősorban információkéréssel, problémamegoldással, esetenként a szolgáltatás, termék tényleges megvásárlásával. Komplex próbavásárlás során személyesen, telefonon és online is teszteljük ügyfélszolgálatuk működését.

Előnyünk a futószalag szerűen működő próbavásárló cégekkel szemben, hogy kvalifikált, törzsállományú magánnyomozóink hajtják végre a feladatokat, akik kérésre a vásárlásról rejtett kép- és vagy hangfelvételt készítenek, ezáltal Ön „élőben” nézheti vagy hallgathatja végig a vásárlást.

Adatok, információk, bizonyítékok beszerzése

Adatra, információra van szüksége, de nem tudja megszerezni? Ügyében bizonyítékokat kell felkutatni, beszerezni? Megpróbált mindent, de állandóan akadályokba ütközik?

„Az információ hatalom, ha jól használod győzelem” tartja a mondás. Az ember történeti fejlődése során az információ mindig meghatározó tényező volt. Napjainkban az információ birtoklása létszükségletté vált, hiszen az információs társadalom kialakulása szempontjából elengedhetetlen követelmény az ahhoz való gyors hozzájutás.

Amennyiben információra, adatra van szüksége bízza meg magánnyomozó irodánkat azok beszerzésével. Megbízását képzett szakembereink a lehető leggyorsabban végrehajtják. Adatok, információk, bizonyítékok beszerzésére akár jogi képviselő / ügyvéd kérésére egy örökségi ügy, válóper, gyermektartási díj kapcsán, akár egyéb esetekben is sor kerülhet.

Hűségteszt, hűségpróba

Szeretné próbára tenni párja hűségét? Szeretne bizonyosságot nyerni arról, hogy párja megbízható-e az Ön jelenlétén kívül is? Szolgáltatásunkkal választ kaphat a fenti kérdésekre. Egy hűségteszt eredményeként megerősítheti vagy kizárhatja érzéseit, gyanúját, feltételezését.

A hűségteszt végrehajtása előtt egy minden részletre kiterjedő, személyes megbeszélés keretében határozzuk meg a feladat szakaszait. A megbeszélést követően megszervezésre kerül a kapcsolatfelvétel a célszemély és a tesztet végrehajtó személy között. Mivel minden megbízás egyedi és speciális, ezért a teszt kivitelezése is fokozott figyelmet, kreativitást és elővigyázatosságot igényel.

A hűségteszt alá vont személy által tanúsítottakról, a beszélgetésekről és minden egyéb fontos részletről lehetőség szerint kép- video- és/vagy hangfelvétel készül a teljes bizonyítás érdekében.

Elhelyezkedés

Nanninggasse 14/6
9020 Klagenfurt

útvonaltervező

Telefon

Telefonszámunk
+43 664 5700007

Hívás

E-Mail

E-mail címünk office@pro-investigations.at

E-Mail

Csak hívjon minket! Az első konzultáció teljesen kötetlen és ingyenes.

A Nyomozó költségeket sok esetben kártérítésként lehet követelni az ABGB 1295. §-ának megfelelően, a károkozótól.

+43 664 5700007

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal

Danke!

Wir haben Ihre Nachricht erhalten und werden uns so rasch wie möglich bei Ihnen melden.

×
Top