Magánnyomozó Klagenfurt

A magánnyomozói tevékenység sokrétű, komoly szakmai tapasztalatot igénylő összetett feladat, melyet kizárólag arra jogosult cégek, személyek végezhetnek, megfelelő szakmai végzettséggel, hatósági engedélyek birtokában. A magánnyomozói munka az általános információ gyűjtés szabályaira épül, azaz, amikor különböző módszerek, eszközök alkalmazásával egy általunk még ismeretlen dolog, esemény, személy vonatkozásában szándékozunk megtudni, megismerni valamit, vagy éppen a már rendelkezésünkre álló – sok esetben hiányos, vagy feltételezett - adatok, információk vonatkozásában szándékozunk bizonyosságot szerezni, azt megerősíteni, vagy éppen kizárni.

A megismerési folyamat, mely során információk beszerzésére kerül sor a kitűzött cél érdekében, irányulhat személyek megfigyelésére, melynek során a megfigyelt személy mozgását, kapcsolatait, tevékenységét, magatartását általában térképezzük föl, ismerjük meg, szükség esetén ebből vonunk le következtetéseket, származtatunk bizonyítékokat.

A megismerési folyamat kiterjedhet események, rendezvények megfigyelésére, az ott történtekre, elhangzottakra, a részvevők személyére, azok magatartására, egymáshoz fűződő viszonyára. A megismerési folyamat egy speciálisabb formája, amikor egy személy, csoport, esemény vonatkozásában már rendelkezünk alapvető információkkal és ezen ismereteket kívánjuk alaposabbá, mélyebbé tenni, avagy egy bizonyos cselekvésre, történésre, eseményre, annak bekövetkezésére vagyunk kíváncsiak. Ennek egyik példája lehet a házastársi, partneri hűtlenség vizsgálata.

Elhelyezkedés

Nanninggasse 14/6
9020 Klagenfurt

útvonaltervező

Telefon

Telefonszámunk
+43 664 5700007

Hívás

E-Mail

E-mail címünk office@pro-investigations.at

E-Mail

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal

Danke!

Wir haben Ihre Nachricht erhalten und werden uns so rasch wie möglich bei Ihnen melden.

×
Top