Személyvédelem Bécs Ausztria


A személyvédelem az őrzés-védelem talán legismertebb szakterülete, cégünk legszenzitívebb szolgáltatása, amelynek során munkatársaink akár hosszú hónapokra nagyon szoros kapcsolatba kerülnek ügyfeleinkkel és azok családtagjaival. A testőrök kiválasztása is ügyfelünkkel közösen történik, hiszen a szimpátia és a bizalom kiemelten fontos. Kollégáink rendszeresen részt vesznek elméleti valamint gyakorlati képzéseken, nemzetközi tapasztalatokkal, magas szintű idegennyelv-tudással, speciális- (elsősegélynyújtás, újraélesztés), valamint protokoll ismeretekkel rendelkeznek.

Szakmai Személyvédelem


  • Személyi védelem bel- és külföldön
  • Limuzin szolgáltatás / speciális járművek
  • Fegyveres személyes védelem
  • Tanúvédelem



  • Sürgősségi intézkedések fenyegetés esetén
  • Családvédelmi
  • Biztonsági koncepciók létrehozása
  • Különleges erők a nagy kockázatú területen

A védett személy folyamatos kockázati kitettségének elemzése az egyik legfontosabb feladat a személyvédelmi csapatunk számára. Abszolút nem mellékes, hogy ki, vagy kik lehetnek azok az "úriemberek" vagy érdekcsoportok, akik a védett személyre fenyegetést jelenthetnek. Önmagában természetesen az ellenséges attitűd nem feltétlenül vált ki agresszív támadást - de a VIP kockázati kitettségével a testőröknek mindig tisztában kell lenniük. Jó tudni ugyanis előre, hogy milyen típusú támadásra lehet (kell) számítani. Az élet persze a várható forgatókönyveket a legtöbbször átírja, ilyenkor pedig improvizálni kell.
Ha már nyílt vagy burkolt (dekódolt) fenyegetést is kapott a megrendelőnk, akkor egy másik "üzemmódba" kell kapcsolni szolgáltatásunkat.
Először is alaposan elemezni kell a fenyegetés komolyságát és hátterét. Alapelvként inkább túl kell értékelni a fenyegetettséget, mint alulbecsülni. Természetesen amennyiben nem érkezik fenyegetés a védett személyhez, az még nem jelenti azt, hogy tökéletes biztonságban lenne. Alaposan elemezni kell a védett személy által bejárt útvonalat, illetve azokat a helyszíneket, ahol legtöbbet tartózkodik. Optimális esetben külön csoport foglalkozik azon objektumok védelmével (munkahely, családi ház, hétvégi ház, stb.), ahol a védett személy leggyakrabban tartózkodik. Azokat a nyilvános helyeket pedig, ahol meg fog fordulni, előzetesen szintén át kell vizsgálni. Ez adott esetben a mellékhelyiségekre is vonatkozik.

SZEMÉLYVÉDELEM, AHOGY CSAK NÁLUNK KAPHATJA

A mai világban szinte bárki kerülhet olyan nehéz helyzetbe, hogy saját és családja, ismerősei életét féltenie kell. Jelen van ez a szituáció a híres embereknél, a jelentős üzleti sikerekkel büszkélkedhető és tehetős embereknél egyaránt. Ilyenkor nem árt felkészülni minden eshetőségre, de a legelső feladat az, hogy megkeressük a testi épséget megóvó testőröket.

A személyvédelem egy speciális terület, ahol csak valódi profikat alkalmazunk. Embereink jártasak számos küzdősportban, valamint megfelelő testi erőnléttel is rendelkeznek feladataik kifogástalan ellátása érdekében.

A másik fontos szempont a személyvédelemben a megjelenés. A presztízs megőrzése érdekében embereink kulturált, elegáns öltözetben végzik munkájukat. Ezáltal elkísérhetik üzleti megbeszélésekre, vacsorákra is. A legtöbb esetben már tekintélyt parancsoló külsejük is elriasztja a bűnözőket, de ha ez kevésnek bizonyul, abban az esetben határozottan és célratörően lépnek fel a támadó ellen.

Hosszú és rövidtávra is biztos védelmet nyújt csapatunk, ezért keressen minket bizalommal!

Sajnos jelenlegi közbiztonságunkra jellemző, hogy bárki kerülhet olyan helyzetbe, amely az ő, vagy szerettei, munkatársai életét, testi épségét fenyegeti. Tapasztalataink szerint az üzleti életben sikeres embereknél, ez a veszély fokozottan jelen van. Szakmánk legfontosabb követelményeit támasztó ága, mely speciális képzettségű munkatársakat követel.

Személyvédelemre kiképzett munkatársaink jártasak a különféle önvédelmi sportokban, és rendszeresen vesznek részt szakmai képzéseken. Kulturált megjelenésük lehetővé teszi, hogy üzleti tárgyalásra, fogadásra is elkísérjék Önt, és partnereit. Igény szerint több nyelven beszélő, jogosítvánnyal rendelkező személyvédelmi szakembert biztosítunk Ön számára. Egy jól képzett testőr elsősorban védelmező, akinek elsődleges feladata a konfliktusok elkerülése.

Embereink egyaránt képesek operatív módon végezni feladatukat, ha azt a megbízó igényli, illetve a veszélyeztetettsége azt engedi. Ugyanakkor közismert személyek illetve sztárok kísérésénél, valamit azoknál a védett személyeknél, ahol a veszélyeztetettség és a biztonsági helyzet ezt igényli, demonstratív módon is érzékeltetik munkatársaink jelenlétüket. Itt fontos a határozott, látható fellépés, mely az elkövetőket elriasztja az agresszív, erőszakos cselekményektől.

Megbízásokat vállalunk hosszútávra is (napi 24 órában), illetve rövidebb időkre pl.: üzleti tárgyalások lebonyolítására, nagyobb összegű készpénzes fizetés, készpénzfelvétel esetén, ahol az ön vagy Ön által meghatározott, személy vagy csoport nagyobb összeggel indul útnak, ami okot adhat egy esetleges támadásra.

Ha biztonságban szeretné érezni magát, rokonát, hozzátartozóját vagy munkatársát a nap bármely szakában, Ön most a legjobb helyen jár!

A "Pro-Investigations" egyik kiemelt szakterülete a személyvédelem. Ezen belül a megbízóink számára a személyes élet és vagyonbiztonságot garantáljuk – alkalmakra, vagy időszakokra. Ilyen jellegű megbízás esetén, előzetes kockázatelemzéssel mérjük fel azt, hogy az adott feladatra mikor, milyen körülmények között, milyen megoldást javaslunk. Fontos lehet a megbízás előtt azt is eldöntenünk, hogy jelenlétünk a háttérben, vagy demonstratív módon történjék. A személyvédelembe nem csak stabil helyen történő szolgáltatást tudunk nyújtani, hanem luxus gépjárműparkunkkal a biztonságos közlekedést, szállítást és sofőrszolgálatot is ellátjuk - igény esetén.

Miért minket válasszon

- Kizárólag leellenőrzött és kellően kiképzett szakembereket alkalmazunk
- 18 éves tapasztalattal, rutinnal és számtalan referenciával rendelkezünk ezen a területen
- Rendelkezésre áll az a szakmai tudás és informatikai adatbázis, amely nélkülözhetetlen
- Munkatársaink magas szintű szociális intelligenciával kezelik a legkényesebb helyzeteket is
- Testőreink beszélnek angolul, és képzettek a konfliktuskezelés területén is

Sok éves tapasztalattal rendelkező, magasan kvalifikált és kimondottan ezen a szakterületen szerzett, jelentős tapasztalatokkal rendelkező munkatársakkal dolgozunk együtt, hosszú ideje.

Tudjuk, hogy az ilyen jellegű feladatkörök elsősorban bizalmi alapon épülnek fel. Azonban aki még csak most kerül először olyan helyzetbe, hogy szüksége van a megfelelő közreműködésünkre, nem fog csalódni, ha első lépésként velünk ismerkedik meg, egy olyan csapattal, akik mindig pontosan érkeznek, józanon és higgadtan végzik munkájukat.

HA SZÜKSÉGE VAN RÁNK HÍVJON!

Cégünk mottója a diszkréció az észrevétlenség. Biztonsági szolgálatunk határozott fellépéssel, a csapat erejét bizonyítva képviseli ügyfeleink érdekeit. Munkatársaink jól képzett, küzdősportokban jártas, kommunikatív, magabiztos testőrök, akik éberségüket és kondíciójukat - a cég által ellenőrzött gyakorlatokon - tréningeken tartják a legjobb formában.

+43 664 5700007

Elhelyezkedés

Sterngasse 3/2/6
1010 Wien

útvonaltervező

Telefon

Telefonszámunk
+43 664 5700007

Hívás

E-Mail

E-mail címünk office@pro-investigations.at

E-Mail

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal

Danke!

Wir haben Ihre Nachricht erhalten und werden uns so rasch wie möglich bei Ihnen melden.

×
Top