Magánnyomozó Bécs


Magánnyomozóra bárkinek szüksége lehet. Akár magánéleti kérdésekre keresi a választ, párja hűtlenségére gyanakszik, vagy üzletfeleit ellenőrizné, cégünk megbízható és jogszerű szolgáltatást biztosít. Amennyiben Önnek fontos, hogy megbízása a legmagasabb minőségi szinten, a legjobb szakemberek által, diszkréten kerüljön végrehajtásra, vegye fel velünk a kapcsolatot, melyet követően a központi helyen lévő, Bécs szívében található irodánkban vagy egy Ön által megjelölt helyen átbeszéljük megbízása részleteit.

Családi és hűtlenségi ügyek

A családi ügyek általában a „négy fal között” maradnak…amíg ezt a négy fal által határolt területet édes otthonnak hívjuk, és pozitív asszociációink vannak hozzá, addig nincs szüksége ránk…amint azonban szóba kerül a válás, vagy felmerül Önben a gyanú, hogy párja megcsalja, esetleg erőszakos cselekmények veszik kezdetét a családon belül – kérjen segítséget! Vállaljuk válások előkészítését, partnerhűség, házasságtörés vizsgálatát, bizonyítását.

Az Ön, illetve gyermeke, rokonai érdeke is, hogy a családon belüli erőszak „kikerüljön a négy fal közül”. Én segíthetek az erőszakot szenvedett / folyamatosan szenvedő gyermekek, házastársak, élettársak, vagy egyéb hozzátartozók jogi felvilágosításával, illetve szükség esetén az élet vagy testi épség védelme érdekében azonnali intézkedések megtételével. Hívjon bizalommal!

Személyek, járművek rejtett, leplezett megfigyelése, titkos követése

Szolgáltatásunkkal az Ön által meghatározott személyt ellenőrzés alá vonjuk és a megadott időtől megfigyeljük, tevékenységét – a megbeszéltek szerint – rögzítjük, mozgását számára észrevétlen módon követjük. Megfigyeléssel kaphatjuk meg a lehető legtöbb információt egy adott személy napi / időszakos tevékenységével kapcsolatosan.

Rendelkezünk a feladat végrehajtásához szükséges legmodernebb technikai eszközökkel, gépjárművekkel, magánnyomozó egységeink – a feladat méretéhez igazodva – összehangoltan, profin és diszkréten tevékenykednek országos, vagy akár nemzetközi szinten. Érdeklődve követjük az aktuális technikai fejlesztéseket, törekszünk a legújabb eszközök beszerzésére és rendszerbe állítására, melyek egyúttal munkánkat is megkönnyítik.

Hűségteszt, hűségpróba

Szeretné próbára tenni párja hűségét? Szeretne bizonyosságot nyerni arról, hogy párja megbízható-e az Ön jelenlétén kívül is? Szolgáltatásunkkal választ kaphat a fenti kérdésekre. Egy hűségteszt eredményeként megerősítheti vagy kizárhatja érzéseit, gyanúját, feltételezését.

A hűségteszt végrehajtása előtt egy minden részletre kiterjedő, személyes megbeszélés keretében határozzuk meg a feladat szakaszait. A megbeszélést követően megszervezésre kerül a kapcsolatfelvétel a célszemély és a tesztet végrehajtó személy között. Mivel minden megbízás egyedi és speciális, ezért a teszt kivitelezése is fokozott figyelmet, kreativitást és elővigyázatosságot igényel.

A hűségteszt alá vont személy által tanúsítottakról, a beszélgetésekről és minden egyéb fontos részletről lehetőség szerint kép- video- és/vagy hangfelvétel készül a teljes bizonyítás érdekében.

Követeléskezelés, Adósság visszaszármaztatás

Elege van az ígéretekből? Kintlévőségének visszaszármaztatását szakemberekre bízná?

Bízza kintlévőségeinek behajtását irodánkra és nem fog csalódni. Szakembereink a törvényesség keretein belül, mégis hatékonyan végzik a tartozások visszaszármaztatását.

Irodánk vállalja cégek és magánszemélyek részére tartozások, kintlévőségek hatékony, szakszerű, célirányos és sikerorientált behajtását. Magánnyomozó irodaként megnövelt hatékonysággal kezeljük ügyét, visszaszármaztatási eredményességünk 70% fölött van.

Ne hagyja, hogy más költse az Ön jogos vagyonát!

Eltűnt személyek és tárgyak felkutatása

Megszökött? Eltűnt? Bujkál? …vagy csak rám akar ijeszteni?

Nehéz a fenti kérdésekre választ adni, ha egy szerettünk, üzlettársunk, ismerősünk nem ad életjelet magáról. Az okok szerteágazóak lehetnek, és nem biztos, hogy mindig a legrosszabbra kell gondolni. Lehet egy jól sikerült buli a háttérben, vagy egy kicsinyes bosszú, esetleg egy új élethelyzet kialakulásának lehetősége, ami felülírhatja a múltat. De sajnos bűncselekmény is állhat a háttérben – ezért ha eltűnik valaki a környezetében, kérjen profi segítséget azonnal! Az idő ebben az esetben nagyon fontos tényező, hiszen minél előbb találunk rá az eltűnt személyre, annál valószínűbb, hogy épségben láthatjuk Őt viszont! Ne késlekedjen – hívjon bizalommal!

Vállaljuk eltűnt / bujkáló személyek felkutatását, körözött személyek helyének megállapítását, valamint elveszett, vagy eltulajdonított vagyontárgyak megkeresését is!

Cégen belüli (bűn) cselekmények felderítése

Lopás, csalás, sikkasztás, visszaélés vagy más hasonló negatív esemény történt cégén belül? Fel szeretné kutatni az elkövetőt, esetleg bizonyítani szeretné az általa elkövetett cselekményt? Irodánk vállalja cégen belüli olyan cselekmények felderítését, amelyek negatív hatással vannak a tulajdonosokra, cégvezetőkre, alkalmazottakra nézve. Megbízást vállalunk táppénzcsalások felderítésére, bizonyítására, cégen belüli visszaélések, csalások, lopások felderítésére.

Lokális próbavásárlás személyesen az értékesítő helyeken, ügyfélszolgálati pontokon kerül végrehajtásra elsősorban információkéréssel, problémamegoldással, esetenként a szolgáltatás, termék tényleges megvásárlásával. Komplex próbavásárlás során személyesen, telefonon és online is teszteljük ügyfélszolgálatuk működését.

Előnyünk a futószalag szerűen működő próbavásárló cégekkel szemben, hogy kvalifikált, törzsállományú magánnyomozóink hajtják végre a feladatokat, akik kérésre a vásárlásról rejtett kép- és vagy hangfelvételt készítenek, ezáltal Ön „élőben” nézheti vagy hallgathatja végig a vásárlást.

Számítástechnikai- és mobil eszközök védelme

Védené saját számítógépét vagy mobileszközét az illetéktelenektől? Szeretné tudni, milyen tevékenységeket hajtanak végre az eszközökön, amennyiben kikerülnek az Ön birtokából? Esetleg gyermeke ilyen eszközökön történő tevékenységét szeretné ellenőrizni online vagy visszamenőleg?

Irodánk vállalja számítástechnikai -, illetve mobileszközök biztonsági felülvizsgálatát, melynek szükségére számos okból lehet példát említeni. Rohamos léptekben fejlődő világunkban gyermekeink életük nagy részét laptopokon, mobiltelefonokon, tableteken, asztali számítógépeken élik, legtöbbször ellenőrizhetetlenül. Ismertségeket kötnek, számunkra ismeretlen személyekkel veszik fel és tartanak kapcsolatot. Nem lehetünk mellettük mindig, ezért nem akadályozhatjuk meg, hogy meggondolatlan dolgokat tegyenek.

Szolgáltatásunkkal a gyermek által használt technikai eszköz segítségével tevékenységéről részletes információt tudunk küldeni a szülőknek, legyen szó okostelefonokról (android system), Machintos eszközről, symbiantos készülékekről, Windows operációs rendszerű eszközökről. Segítségünkkel ellenőrizhetik a gyermek technikai eszközön történő tevékenységeit, így elejét vehetik egy későbbi problémának.

Büntetőeljáráshoz kapcsolódó magánnyomozás

A büntetőeljárás tágabb értelemben vett igazságszolgáltatás, amelyhez kapcsolódóan vállaljuk közvetlenül és közvetetten is a magánnyomozást.

Legyen szó tanúk felkutatásáról, a nyomozóhatóságok által fel nem derített, vagy nem teljességgel értékelt mentő- és terhelő bizonyítékok beszerzéséről, kiegészítéséről, pótmagánvádról: a pótmagánvádló esetleges fellépése esetén a bizonyítékok soron kívüli felkutatásáról; a jogi képviselő részére támogató információátadásról – állunk rendelkezésére.

Amiben még segíteni tudunk:

Környezetkárosítás, természetkárosítás, a hulladék gazdálkodás rendjének megsértése bűncselekmények esetében a nyomozás elrendeléséhez szükséges gyanú beszerzése, bizonyítékok felkutatása;

Áru hamis megjelölése, szerzői vagy szomszédos jogokhoz kapcsolódó jogok megsértése; bűncselekmények esetében a nyomozás elrendeléséhez szükséges gyanú beszerzése, bizonyítékok felkutatása;

Családon belüli erőszak: az erőszakot szenvedett vagy folyamatosan szenvedő gyermekek, házastársak, élettársak, vagy egyéb hozzátartozók jogi felvilágosítása. Szükség esetén az élet vagy testi épség védelme érdekében azonnali intézkedések megtétele;

Összeférhetetlenség bizonyítása.

Elhelyezkedés

Sterngasse 3/2/6
1010 Wien

útvonaltervező

Telefon

Telefonszámunk
+43 664 5700007

Hívás

E-Mail

E-mail címünk office@pro-investigations.at

E-Mail

Csak hívjon minket! Az első konzultáció teljesen kötetlen és ingyenes.

A Nyomozó költségeket sok esetben kártérítésként lehet követelni az ABGB 1295. §-ának megfelelően, a károkozótól.

+43 664 5700007

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal

Danke!

Wir haben Ihre Nachricht erhalten und werden uns so rasch wie möglich bei Ihnen melden.

×
Top