PRO-INVESTIGATIONS
„Vizsgálatok a legmagasabb szinten“
magánnyomozó - nyomozó ügynökség
Klagenfurt | Karintia

  • Hosszú távú tapasztalat
  • Hazai és külföldi vizsgálatok
  • Professzionalizmus
  • Átláthatóság
  • Legmagasabb hűség
  • Magas technikai know-how
  • A legújabb technológia használata
  • Az egész Európára kiterjedő hálózat

A Pro-Investigations magánnyomozó iroda munkatársait rendőri, titkosszolgálati, igazgatási szakterületen, különböző beosztásban munkát végző szakemberekből válogattam össze, akik hivatásos szolgálatoknál eltöltött idő alatt megszerezték a kellő képzettséget, és tapasztalatot. Kollégáim között vannak frissen diplomázott, nyelveket beszélő feladatukat magas fokon ellátó fiatalemberek is. Hogy pontosan mivel is foglalkozunk? Mindazzal, amire szükségük van: információt gyűjtünk, adatokat ellenőrzünk, dokumentálunk, titkosan megfigyelünk, ha kell leleplezünk, vagy biztonságukért felelünk.

Mindent megtehetünk, amit Önök is megtennének – sok esetben azonban pont mi, magándetektívek tesszük meg azt a bizonyos lépést, amit Önök nem mernek megtenni…Többnyire olyan ügyekben veszünk részt, amelyekben a hivatalos szervek nem nyomozhatnak: polgári, örökösödési ügyekben, hűtlenséggel kapcsolatban, adósok tényleges helyzetének feltárásában. Egy másik nagy témakör az üzleti szférához, a vállalkozásokhoz kapcsolódik. Ezek jelentőségét ma még nem értékelik megfelelő módon, pedig sok kellemetlenségtől óvhatja meg magát egy cég, ha egy üzletkötés vagy egy vállalkozás megalapításakor alaposabban megismerné leendő üzlettársát.

Adatra, információra van szüksége, de nem tudja megszerezni? Ügyében bizonyítékokat kell felkutatni, beszerezni? Megpróbált mindent, de állandóan akadályokba ütközik? „Az információ hatalom, ha jól használod győzelem” tartja a mondás. Napjainkban az információ birtoklása létszükségletté vált, hiszen az információs társadalom kialakulása szempontjából elengedhetetlen követelmény az ahhoz való gyors hozzájutás. Amennyiben információra, adatra van szüksége bízza meg magánnyomozó irodánkat azok beszerzésével. Megbízását képzett szakembereink a lehető leggyorsabban végrehajtják. Adatok, információk, bizonyítékok beszerzésére akár jogi képviselő / ügyvéd kérésére egy örökségi ügy, válóper, gyermektartási díj kapcsán, akár egyéb esetekben is sor kerülhet.

Elhelyezkedés

Nanninggasse 14/6
9020 Klagenfurt

útvonaltervező

Telefon

Telefonszámunk
+43 664 5700007

Hívás

E-Mail

E-mail címünk office@pro-investigations.at

E-Mail

Csak hívjon minket! Az első konzultáció teljesen kötetlen és ingyenes.

A Nyomozó költségeket sok esetben kártérítésként lehet követelni az ABGB 1295. §-ának megfelelően, a károkozótól.

+43 664 5700007

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal

Danke!

Wir haben Ihre Nachricht erhalten und werden uns so rasch wie möglich bei Ihnen melden.

×
Top